Wąż świetlny z soplami LED
Pestki dyni są składnikiem racjonalnej diety Pestki dyni są źródłem magnezu i cynku
Siemię lniane złote jest źródłem cynku, żelaza, kwasu foliowego, magnezu, witamin z grupy B, białka
PRODUKT Z POLSKI
Mak niebieski jest najpopularniejszym rodzajem maku, mającym przede wszystkim zastosowanie kulinarne
Czarny sezam charakteryzuje się lekko orzechowym smakiem. Jest podstawowym składnikiem dań kuchni orientalnej, m.in. sushi
Czarny sezam charakteryzuje się lekko orzechowym smakiem. Jest podstawowym składnikiem dań kuchni orientalnej, m.in. sushi
Siemię lniane, czyli nasiona lnu, bardzo korzystnie wpływają na nasze zdrowie i urodę
Siemię lniane, czyli nasiona lnu są źródłem cynku, żelaza, kwasu foliowego, magnezu, witamin z grupy B, białka
PRODUKT Z POLSKI
Siemię lniane, czyli nasiona lnu są źródłem cynku, żelaza, kwasu foliowego, magnezu, witamin z grupy B, białka
Siemię lniane, czyli nasiona lnu są źródłem cynku, żelaza, kwasu foliowego, magnezu, witamin z grupy B, białka
Pestki dyni są składnikiem racjonalnej diety Pestki dyni są źródłem magnezu i cynku
W kuchni Wschodu z nasiona sezamu wykorzystuje się do ozdabiania pieczywa, ciastek, oraz do wyrobu słodyczy. Pozyskuje się z niego olej sezamowy